jueves, 21 de febrero de 2013

26a Fira de Minerals de Castelló




Els dies 23 i 24 de febrer de 2013 se celebrarà a la plaça Santa Clara la vint-i-sisena Fira  de Minerals de Castelló que organitza el Grup Geoda i patrocina l'Excel·lentíssim Ajuntament de Castelló.

Serà l'ocasió de veure la natura mineral amb tota la seua esplendor de formes, colors i textures, tal i com es troben al seus jaciments. Encara que també n'hi haurà alguns que un cop manipulats i polits mostraran altres propietats diferents al seu estat natural.

Hi haurà una amplia oferta, tant de mineral de la nostra Comunitat com d'arreu del món, amb nous exemplars recollits al llarg de tot l'any pels recol·lectors locals, com calcites i celestines de la part d'Alacant. Quant a mineral estranger, destacarem les noves troballes de Portugal i Marroc.

Al voltant de la fira es desenvolupa un ambient d'intercanvi de noves idees, experiències i plans de futur, doncs es visitada per persones punteres en coneixements mineralògics, investigadors i divulgadors que un cop s'han relacionat intel·lectualment, van a reafirmar el que van parlar davant un bon àpat, en els restaurants castellonencs i grauers.

La fira és una bonna ocasió per a donar a conèixer Castelló, doncs ens visiten aficionats de tota Espanya que aprofiten per a fer turisme. També és molt important el ressó que té en les xarxes socials especialitzades, que fa que durant un mes abans i un altre darrere parlen quasi exclusivament de la nostra ciutat.

Durant aquests, vint-i-cinc anys anteriors  hem procurat que la fira tinga un bon ambient i per l'èxit que segueix tenint, sembla que ho anem aconseguint. Desitgem que en aquesta edició tot funcione igual i la valoració que ens donen els visitants siga positiva, acudint a veure-la i gaudint-la com han fet sempre.

Grup Geoda Castelló

No hay comentarios: