miércoles, 9 de mayo de 2012

EXPOCIÈNCIA 2012 - 19 de maig.València


El pròxim dissabte 19 de maig, de 10 a 14 hores, celebrarem les quartes jornades de portes obertes del Parc Científic de la Universitat de València, EXPOCIÈNCIA 2012.
Com ja vam fer l’any passat, volem reiterar la nostra especial invitació al professorat d’ensenyament preuniversitari, a les seues famílies i a l’alumnat, perquè considerem que és una trobada molt interessant per a descobrir de prop la ciència que fem a la Universitat de València i també al Consell Superior d’Investigacions Científiques
(CSIC) en la Comunitat Valenciana.
El Parc Científic de la Universitat de València es troba al campus de Burjassot-Paterna, just darrere dels edificis de Canal 9. Té connexió directa des de la ciutat de València a través de la línia 4 de tramvia (parades TVV i Santa Gemma), per la qual cosa recomanem encaridament l’ús del transport públic.
La jornada EXPOCIÈNCIA 2012 s’ha consolidat com una cita clau a fi de conèixer, en un ambient lúdic i relaxat, les instal•lacions científiques i empresarials del Parc Científic de la Universitat de València. De fet, hi ha activitats preparades per a públics de totes les edats, des de tallers de divulgació de la ciència o audiovisuals comentats per especialistes, fins a actuacions i atraccions dirigides als més menuts. Trobareu la programació i tots els detalls al web www.expociencia.org
Per a facilitar la vostra visita, seria recomanable que comunicàreu la vostra assistència a través del correu electrònicexpociencia@uv.es.
També podeu realitzar qualsevol consulta al telèfon             963 543 058      .

No hay comentarios: