martes, 17 de abril de 2012

Expociència. Concurs de vídeos científics

El Parc Científic convoca un concurs de vídeos científics casolans, dins el marc d'Expociència

El Parc Científic de la Universitat de València ha obert el termini del concurs Medi100cia, basat en la presentació de curtmetratges de vídeo o d'animació sobre ciència d'una durada de 100 segons. Aquesta activitat s'emmarca en la 4a edició d'Expociència que se celebrarà el pròxim dia 19 de maig.
El concurs està orientat principalment a estudiants de primària i de secundària, però obert a tots els públics amb inquietuds en les noves tecnologies audiovisuals i de la ciència.
La ciència, en tota la seua extensió, haurà de ser l'única justificació temàtica de Media100cia, una iniciativa de caràcter obert, de narració i estructura lliure, on encaixa qualsevol format temàtic, des de la gravació d'experiments científics, animació, ficció científica, plantejament de qüestions relatives a la ciència, monòlegs. totes aquelles idees que grans i menuts vulguen aportar.
La durada dels arxius no haurà d'excedir els 100 segons (incloent títol, capçalera de presentació i els seus possibles títols de crèdit) i es presentaran en AVI, MP4 o WMF, encara que el desenvolupament podrà ser en vídeo, animació sintètica o en altre tipus de captació o software.
L'últim dia per a la presentació de treballs serà el 9 de maig de 2012.
El lliurament de premis es realitzarà durant la celebració de la 4a edició d'Expociència, en el Parc Científic de la Universitat de València, el pròxim 19 de maig.
Més informació a www.expociencia.org 


No hay comentarios: