martes, 3 de mayo de 2011

VIII Jornades del Fòrum Novadors

Estimats amics i amigues:

Ja estan en marxa les VIII Jornades del Fòrum Novadors, que tindran lloc a Sagunt, els dies 1 i 2 de juliol. Ja podeu inscriure-vos i vos convidem a participar-hi amb les vostres comunicacions. El termini per a enviar les comunicacions és fins el 15 de juny.  Les Jornades Novadors d’enguany estan organitzades conjuntament pel CEFIRE de Sagunt i el Fòrum Novadors.

Aquest event educatiu suposa una nova fita en el camí recorregut en les jornades anteriors que celebràrem a la Universitat d'Alacant (2004), Universitat de València (2005), Universitat Jaume I de Castelló (2006), Universitat d'Alacant (2007), EPS de Gandia (Universitat Politècnica de València (2008) Universitat de Castelló (2009) EPS de Gandia (Universitat Politècnica de València (2010)  i s'ha convertit en tot un referent per a l'aplicació de les TIC a l'àmbit educatiu.

La participació en les Jornades és gratuïta per a professors i professores -que es poden inscriure a través del lloc web del CEFIRE-, i proporciona els crèdits de formació corresponents al professorat depenent de la Conselleria d'Educació.

Aprofitem per a saludar-vos cordialment i esperem trobar-vos a les Jornades. Una altra vegada més, l'èxit de les Jornades Novadors seria impossible sense vosaltres.

Més informació:
http://www.novadors.org/
 novadors@novadors.org

Vicent Campos 

No hay comentarios: