lunes, 1 de junio de 2015

Novadors 2015. XII jornades. 3 i 4 de juliol (Vinaròs)Conferències, tallers, ponències, racons, Petxacutxes (i sopars, menjars i cervessetes amb segell novadorenc) seran l’excusa perfecta per a reunir un bon grapat d’excel·lents professionals de l’educació de tot arreu de l’estat. 

Aquestes jornades pretenen ser un espai obert de diàleg entre tota aquella gent preocupada per millorar l’educació i que d’una manera o d’una altra veu possibilitats en l’ús de les noves tecnologies per a afavorir el canvi educatiu.


Aquestes jornades NO SÓN un espai només per a escoltar. L’objectiu principal de les jornades és animar-vos a conèixer gent, compartir experiències, xarrar, menjar, beure, divertir-se i sobretot aprendre els uns dels altres. Absolutament tots tenim coses meravelloses que compartir i que aprendre.
 

Si tens quelcom que comptar-nos? Alguna experiència didàctica? Alguna reflexió sobre educació? Alguna idea relacionada amb l'aprenentatge i la tecnologia? i pots comptar-ho en 6 minuts 40? ....

No hay comentarios: